STARE trade d.o.o.   Tel: +386 1 83 24 400
Kamniška 2                  Fax: +386 1 83 23 402
SI-1217 Vodice            E: info@maister.siWellness

 

Wellness Boomerang

 

Boomerang je inovacija na področju relaksacije , udobja in uporabe ležalnika.

Za vse dodatne informacije in naročila

nas kontaktirajte na:

info@maister.si

Pokličite nas:

01/ 8324 400
041/ 365 775

Galerija>>

Oglejte si
Boomerang v 3D načinu
    
  

 

 

 

Guganje v človeku prebuja občutke udobja in spominov iz zgodjih otroških dni (materino pestovanje otroka, guganje v otroški postelji...), katerega cilj je pomiritev oz. uspavanje otroka. Na kratko rečeno lahkotno pozibavanje človeka na prvinski način sprošča in pomirja . V človeku pa vzbuja občutke ugodja ter mirnosti.


Opis in uporaba:

 

Oblika ukrivljene rame počivalnika Bumerang spominja na starodavno orodje prvotnih prebivalcev Avstralije Aburiginov. Izvirna oblika Bumeranga omogoča idealno in lahkotno pozibavanje ležalnika, tako že najmanjši premik telesa povzroči guganje in iskanje novega ravnovesja, samo guganje pa lahko sprožimo že z globokim dihanjem.

 

Ljudje smo edinstvena senzitivna in občutljiva bitja, vsakdo izmed nas ima svoje navade, zahteve.... Ležalnik Bumerang je izdelan tako da si ga vsakdo z lahkoto prilagodi in izbere svoj položaj sproščanja.
Boomerang je izredno preprost za uporabo, možno je prestavljanje položajev med samo uporabo, ne zahteva nobenega znanja ali zapletenih navodil uporabe.
 


Artikli:


Boomerang - nizek

Dimenzije
(H x B x L )
940  x   1200 x  650 mm
višina podstavka 120mm
Boomerang - visok

Dimenzije
(H x B x L )
1120  x   1200 x  650 mm
višina podstavka 300mm
Mizica


Dimenzije
(H x B x L)
450 x 450 x 450mm


Materiali:

 

Izdelan je v celoti iz kvalitetnega masivnega lesa I. kakovostnega razreda, površinsko obdelan z lanenimi olji in čebeljim voskom, kar daje prijeten in topel občutek ob dotiku. Bumerang je tako izdelan iz popolnima naravnih, obnovljivih, ter zdravju in okolju prijaznih materialov. Predvidena je izdelava iz več vrst lesov: bukev, hrast, jesen, breza,iroko, teak, akacija.


Uporaba in vzdrževanje:

 

Pri konstruiranju smo upoštevali vse značilnosti delovanja lesa. Bumerang je tako primeren za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo. Prenese velika vlažnostna nihanja, delovanje lesa ob izpostavitvi visoki vlagi pa ne pušča trajnih posledic.
Vzdrževanje je preprosto in nezahtevno. Konstrukcija omogoča razstavljanje in sestavljanje, možna sestavljena ali razstavljena dobava.