STARE trade d.o.o.   Tel: +386 1 83 24 400
Kamniška 2                  Fax: +386 1 83 23 402
SI-1217 Vodice            E: info@maister.siSplošni pogoji

 

www.maister.si je spletna trgovina s katero upravlja podjetje Stare Trade d.o.o. (Stare Trade d.o.o., Kamniška ulica 2, 1217 Vodice,  Davčna številka: Sl 25438646) . Pred uporabo spletne strani trgovine je priporočljivo podrobno prebrati spodaj navedene Splošne pogoje poslovanja. Z uporabo  te spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se z njimi ne strinjate vas prosimo, da ne uporabljate  spletne trgovine www.maister.si. Stare trade d.o.o. si pridržuje vso pravico sprememb pogojev na svoji spletni trgovini www.maister.si brez predhodnega obvestila. Vse spremembe pa so za kupca zavezajoča.

 

Cene

 

Vse cene na spletni strani trgovine www.maister.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in veljajo ob potrditvi naročila s strani www.maister.si. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Varnost podatkov

 

Vsi podatki o naročnikih oz. kupcev so namenjeni izključno interni uporabi spletne trgovine www.maister.si in upravitelja Stare Trade d.o.o. in nikakor niso namenjeni za posredovanje tretji osebi ali za druge osebne in komercialne namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani naročnika oz. kupca.

 

Naročnik oz. kupec

 

Naročnik oz. kupec je lahko polnoletna oseba, starejša od 18 let. Mladoletna oseba pa mora za dovoljenje uporabe spletne strani www.maister.si, vprašati starše.

 

Osebni podatki naročnika

 

Kupec dovoljuje podjetju Stare Trade d.o.o., da osebne podatke kupca, zapisane v naročilu, obdeluje z namenom izpolnitve naročila ter z namenom seznanjanja kupca z novostmi na spletni strani trgovine www.maister.si.

 

Nepravilni podatki naročnika oz. kupca

 

Naročnik oz. kupec jamči, da je ob prijavi v spletno trgovino www.maister.si navedel točne in resnične podatke. Za netočne posredovane podatke je minimalna kazen za naročnika oz. kupca 1.000,00 EUR, maksimalna kazen pa je odvisna od škode, ki jo je pri tem utrpela spletna trgovina www.maister.si.

 

Naročilo

 

Potrjeno naročilo, s strani spletne trgovine www.maister.si, stopi v veljavo po plačilu zneska naročila na TRR 02010-0255481088, pri NLB d.d., Ljubljana. V primeru, da je sklenjena pogodba med naročnikom in spletno trgovino www.maister.si pa veljajo pogoji, ki so zapisani v pogodbi.

 

Dobavni rok

 

Rok dobave je pisno potrjen s strani spletne trgovine www.maister.si in je odvisen od velikosti naročila. Dobavni rok začne teči od prejema celotnega zneska naročila na TRR 02010-0255481088, pri NLB d.d., Ljubljana.

 

Dostava

 

Naročeno blago je možno prevzeti osebno na sedežu podjetja Stare Trade d.o.o. ali pa bo dostavljeno na naslov naročnika oz. na naslov prevzema. Dostavo opravi kurirska služba.

 

Odstop od naročila

 

Kupec lahko odstopi od naročila v osmih urah od oddaje naročila. To stori po elektronski pošti.  Navedeni morajo biti podatki o naročniku, številka naročila in obseg naročila, v primeru nepravilnega izpolnjenega odstopa naročila, podjetje Stare Trade d.o.o. izpolni naročilo. Odstop od naročila stopi v veljejo od pisne potrditve s strani spletne trgovine www.maister.si.

 

Vsebina

 

Slike na spletni trgovini www.maister.si so simbolične in lahko odstopajo od realnega stanja, za to spletna trgovina www.maister.si ne prevzema nobene odgovornosti. Slike naših artiklov so avtorsko zaščitene in je prepovedana uporaba le-teh v javna in komercialne namene, brez predhodnega dovoljenja s strani spletne trgovine www.maister.si.

Strani spletne trgovine www.maister.si uporabljate na lastno odgovornost. Za kakršnokoli škodo, ki je nastala ob uporabi strani, ne odgovarja spletna trgovina www.maister.si, ne upravitelj spletne trgovine Stare Trade d.o.o. in tudi nihče drug, ki je na kakršen koli način sodeloval pri ustvarjanju strani spletne trgovine www.maister.si.

 

Odstop od nakupa in vračilo blaga

 

Vsi artikli spletne trgovine www.maister.si so izdelani po merah in zahtevah kupca, kupec ki odstopi od naročila je dolžan kriti stroške izdelave  željenega izdelka. Ponudnik (spletna trgovina www.maister.si in njen upravitelj Stare Trade d.o.o.) mu v tem primeru ni dolžan vrniti celotne kupnine.

 

Reklamacije

 

Opozarjamo vas, da bodite natančni pri merjenju ter vnašanju mer v naročilnico na spletni trgovine www.maister.si, saj se boste le tako izognili raznimi problemi pri vašem nadaljnem delu.

 

Artikel, ki je bil napačno izdelan s strani spletne trgovine www.maister.si, bomo v najkrajšem času nadomestili z novim. Reklemacijo lahko uveljavite le če se dimenzija razlikuje za več kot 2mm.

 

V primeru, da se kupec oz. naročnik zmoti pri naročilu (npr: napačno vnašanje mer, napake pri merjenju,... Mere, ki se jih vpisuje v naročilo veljajo za dimezije korpusa!), le ta ni upravičen do reklamacij. Artikel oz. izdelek predelamo le proti plačilu.

 

Montaža

 

Spletna trgovina www.maister.si in njen upravitelj Stare Trade d.o.o. ne prevzemata nikakršne odgovornosti za poškodbe, katere so nastale pri nestrokovni montaži izdelka oz. artikla.

 

Veljavnost pogojev

 

 Ti splošni pogoji stopijo v veljavo dne 1.9.2007