STARE trade d.o.o.   Tel: +386 1 83 24 400
Kamniška 2                  Fax: +386 1 83 23 402
SI-1217 Vodice            E: info@maister.siPomoč in svetovanje

 

Pomoč pri nakupu opremo za garderobo in spalnico:

 

 V garderobah imamo ponavadi visoke omare, nizke omare oz. komode. Pri garderobnih visokih omarah pazimo na višino celotne omare. Na omare lahko dodamo še zgornji venec, zgornjo pokrivno plošč ali pa zgornjo blendo, katero lahko po želji namontiramo tudi točno do stropa. Notranjost omar je odvisna od zahtev vsakega posameznika in sicer imamo drog za obešanje visokih oblek, drog za obešanje zgornjih oblačil, ter razne police za odlaganje majic, puloverjev,... Izberemo primerne dimenzije omar tako, da omaro lahko postavimo v prostor, kakor tudi, da vse stvari lahko spravimo v omaro.

 

Lahko pa izberemo sestav garderobnih omar, ki ima v notranjosti omar še predalnik (kot na primer: PT_GB12_SESTAV_G1).

 

Komode oz. nizke omare imajo predvsem predale. Tukaj je potrebno vedeti, da je predal ožji in nižji kakor je širina oz. višina celotne komode in s tem je tudi uporabnega prostora predala manjša. In so primerne bolj za manjša oblačila.


Ko imamo že vso opremo za garderobo kupljeno nam ne preostane nič drugega, kakor nakup postelje. Posteljo izberite tako, da jo boste seveda lahko postavili v prostor in primerne velikosti. Pri vpisovanju dimenzij za naročanje bodite pozorni, da je "širina - B", širina vzmetnice in da je "globina - G", dolžina vzmetnice.

Na strani podpora kupcem, si lahko preberete, kako so naši artikli sestavljeni, kakšno okovje se uporablja, katere materiale imate na voljo in še druge informacije.