STARE trade d.o.o.   Tel: +386 1 83 24 400
Kamniška 2                  Fax: +386 1 83 23 402
SI-1217 Vodice            E: info@maister.siFAQ

 

Na tej strani lahko najdete odgovore na najbolj pogosto zastavljena  vprašanja.

 

Kako uporabljam vašo stran?

 

Naše strani so narejena tako, da so pregledne in lahke za uporabo. Na zgornjem robu imate na voljo splošne informacije o podjetju, dostavah, plačilnih metodah, o splošnih pogojih. Na levi strani pa imate na voljo kategorije artiklov, ki so v naši ponudbi in tudi možnost kreiranja drugih elementov v rubriki "Razrez in robljenje".

 

Kje pregledujem artikle?

 

Na levi strani imate glavne kategorije izdelkov ("pisarne", "kuhinje", "dnevne sobe", "garderoba in spalnica"), kjer si nato izberete še željeno podkategorijo. Potem se vam na sredini ekrana pojavijo artikli, kliknete na željeni artikel, ki se vam nato pojavi na celotnem zaslonu.

 

Kako artiklom spreminjam lastnosti, dimenzije in barve?

 

Ko izberete željen artikel se vam odpre novo pogovorno okno, kjer imate možnost spreminjanja. Nekatere dimenzije ni možno spreminjati, to so tiste katere dimenzije so že napisane v okenčkih. Spodaj vsake dimenzije je razviden tudi razpon dimenzije, ki je predviden za ta artikel. Mere, ki jih vpisujemo veljajo za dimenzije korpusa!

 

Na desni strani imate barvne kombinacije, kjer izbirate barvo korpusa oz. oboda (iverala in trakov) in barvo fronte (iverala in trakov). Tukaj si lahko ustvarite artikel z raznimi barvnimi kombinacijami. In na koncu vam ne preostane nič drugega, kot da napišete količino.

 

Kako pogledam in urejam naročilo?

 

Na desni strani se vam sproti izpisujejo artikli, katere ste že dodali v košarico. Enostavno kliknite na »uredi« pod željenim artiklom, če želite spreminjati lastnosti artikla ali pa »briši«, če tega artikla nočete naročiti. Lahko pa tudi najprej kliknete na »nakupovalna košarica« na desni strani, kjer imate na voljo že prej omenjene možnosti (»uredi« in »briši«).

 

Kako naročilo plačam?

 

Ko oddate naročilo po internetu, prejmete e-pošto s podatki o naročilu. Nato nakažete denar na naš tekoči račun TRR 02010-0255481088, pri NLB d.d., Ljubljana, sklicujete se na številko naročila. Mi vam nato naročilo izdelamo.

 

Kako je z dostavo?

 

Možen je osebni prevzem vašega naročila na sedežu podjetje Stare Trade d.o.o., ki se nahaja v Vodicah pri Ljubljani, Kamniška cesta 2. vsak delovni dan od 7 do 18h, prosimo pa Vas, da Vaš prihod najavite telefonko (01/8324400) ali po e-mail-u (narocilo@maister.si).

 

Lahko pa vam naročeno tudi dostavimo na dom. To pa vam dostavi kurirska služba.

 

Kakšen je dobavni rok?

 

Dobavni rok je odvisen predvsem od velikosti naročila. Ko vam potrdimo naročilo vam tudi napišemo, v koliko delovnih dneh vam bomo izpolnili naročilo, običajno od 5 do 10 delovnih dneh. Dobavni rok pa začne teči od tistega dne, ko smo prejeli celotno plačilo na TRR 02010-0255481088, pri NLB d.d., Ljubljana.

 

Ali je kakšna možnost, da naročilo prekličem?

 

Naročilo lahko prekličete po osmih urah od oddaje naročila. Za preklic je potrebno po elektronski pošti (narocilo@maister.si) napisati številko naročila, podatki o naročniku oz. kupcu, obseg naročila (Obrazec preklica naročila). Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 01/ 832 44 00 ali pa nas o preklicu obvestite tudi po faksu 01/ 832 34 02. Preklic naročila stopi v veljavo takrat, ko od nas prejmete pisno potrdilo, da je naročilo preklicano.